; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabriel Duţu din “Narcisa…” are restaurantul său

11 October 2011

Gabi Duţu, Tudor din telenovela Narcisa – Iubiri nelegiuite' de la Antena 1, a devenit de curând proprietarul restaurantui HUGO – Dinner Studio' din Bucureşti.

Sunt nebun, un nebun împlinit, îndrăgostit de viaţa mea şi de munca mea şi de oamenii care mă suportă! Iar astăzi am făcut o altă nebunie! Aşa că, dragii mei, începând cu 15 octombrie vă invit la restaurantul meu din Bucureşti', a scris Gabi Duţu pe contul său de Facebook.

Restaurantul are specific austriac şi german şi găzuieşte şi o şcoală de dezvoltare personală prin intermediul artelor, iar Gabi Duţu va fi profesor la atelierul de actorie. Astfel, noul proiect nu va avea doar o latură de business, ci şi una artistic-culturală.

De asemenea, Gabi pregăteşte şi câteva acţiuni sociale în acest loc. Unul dintre planurile sale este de a aduce în restaurant vedete autohtone care să gătească şi să servească mese calde în scop caritabil.

Pe lângă proiectele sociale cu voluntari, 2% din profitul întregului business va fi donat spitalului Marie Curie'. Şcoala de dezvoltare personală s-a deschis vineri, 7 octombrie, cu atelierul de actorie susţinut de Gabi Duţu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare