; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabriel Cotabita_Kanal D

Gabriel Cotabiţă: “În copilărie, mimam engleza foarte bine”

30 June 2014

Gabriel Cotabita, juratul de la KIDSing' (Kanal D), si-a descoperit vocatia inca de la o varsta frageda. Pentru copilul de atunci, vocea remarcabila a venit la pachet cu muzicalitatea limbii engleze, intr-o formula foarte personala'.

Gabriel Cotabita_Kanal D

La varsta copiilor care participa acum la , ma distram copios si imi placea sa cant. Ai mei mergeau cu mine in concedii, la bai, in statiuni balneoclimaterice. In astfel de concedii participam la concursuri de genul si pe toate le castigam. Cantam in engleza – mimam engleza foarte bine. In perioada aceea engleza nu se vorbea ca astazi, nu exista o asemenea deschidere. Eu am facut parte din prima generatie care a avut alternative engleza sau franceza la limba rusa, asa ca va dati seama ce nivel de engleza aveam! , a povestit artistul.

In ciuda dificultatilor de limbaj, copilul Gabriel Cotabita a cucerit cu usurinta publicul, prin voce si carisma. Am cantat melodia a lui Cliff Richards, dar, desi engleza mea era cum era, lumea se bucura ca auzea un pusti care canta in limba engleza'.

Gabriel  Cotabita face parte, alaturi de Antonia si Wilmark, din juriul KIDSing', unicul show din Romania dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor, ce va incepe in toamna, la Kanal D . Prezentatorii KIDSing' sunt Dan Bordeianu si Theo Rose, o tanara speranta a muzicii romanesti. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare