; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabriel cotabita

Gabriel Cotabiță are coronavirus. Cum se simte artistul

06 January 2021

Gabriel Cotabiță este internat la spital, după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus.  Vestea a fost dată presei de fiica artistului, Aela.

 

Aela, fiica lui Gabriel Cotabiță a precizat, marți, într-o intervenție la Antena Stars, că artistul este internat în spital, cu COVID-19.

 „Sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate. El, cu siguranţă, s-a protejat ştiind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanţare, să poarte mască şi toate celelalte', a spus fiica lui Gabriel Cotabiță.

 

Aceasta a precizat că tatăl său a avut simptome, printre care tuse și oboseală accentuată, iar din acest motiv a decis să se testeze.

 

În ultimii ani Gabriel Cotabiță s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate și se află în grupa de risc pentru infecția cu virusul Sars-CoV-2. În 2015, Gabriel Cotabiță a stat mai multe zile în comă, din cauza unui stop cardio-respirator, șansele lui de supraviețuire fiind unele foarte mici.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare