; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_copyright Gabriela Arsenie Antena1_261115_Blonde_0085

Gabriel Cotabiță, Andreea Marin și Simona Gherghe vin la “Te pui cu blondele?”

18 January 2016

Miercuri, 20 ianuarie, de la ora 20.30, Andreea Marin și Simona Gherghe vin în platoul lui Dan Negru, pentru o confruntare pe teme de cultură generală cu armata' celor 50 de blonde. Cu această ocazie, cele două vedete originare din Moldova vor fi provocate, la Te pui cu blondele?', să spună cel mai bun banc cu moldoveni pe care-l știu, dar și să le ofere blondelor câteva sfaturi pentru o viață armonioasă.

[Not a valid template]

Tot aici, prezentatoarea emisiunii Acces direct' va povesti de ce se simte atât de atașată de Franța și cum a regăsit Normandia, astă-vară, după 20 de ani, și va vorbi despre motanul ei, Balzac, și pasiunea pentru grădinărit. La rându-i, Andreea Marin își va aminti de emisiunea ei de suflet, Țara lui Piticot', pe care o prezentat-o demult, la TVR Iași, va accepta să citească de pe prompter un text complicat, va mărturisi că își realizează singură gențile și va răspunde întrebării dacă a acceptat sau nu să intre, în cele din urmă, în politică.

Andreea Marin și Simona Gherghe vor avea parte de mai multe surprize, pe parcursul show-ului. De exemplu, unul dintre primii oameni care le-a întins o mână de ajutor celor două invitate, atunci când acestea s-au mutat la București, va veni să le reîntâlnească, în platoul lui Dan Negru. Ce cadouri le va aduce Andreei și Simonei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri seara. De asemenea, Gabriel Cotabiță va veni miercuri la Te pui cu blondele?', pentru a le adresa întrebarea-vedetă blondelor și celor două invitate.

Foto: Gabriela Arsenie-Antena1

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare