; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabriel Aubry susţine că a fost atacat de Olivier Martinez

27 November 2012

Fostul soţ al actriţei Halle Berry, care s-a încăierat cu noul partener al acesteia, actorul francez Olivier Martinez, în weekend-ul trecut, spune că acesta a început cearta, înjurându-l şi ameninţându-l.

Aubry, citat de People.com, susţine că Martinez i-ar fi spus că: Ne-ai costat 3 milioane de dolari. Când îl vezi pe judecător, o să-i spui că mergi la Paris sau o să te omor'.

Aubry s-a luptat la tribunal cu Berry din cauza deciziei acesteia de a se muta cu fiica lor de patru ani, Nahla, în Franţa, acolo unde locuieşte Martinez. Recent, judecătorul a decis împotriva actriţei de culoare.

Acum, Aubry a reuşit să obţină un ordin de restricţie împotriva lui Martinez. Ataşate la dosar erau fotografii cu rănile pe care acesta i le provocase, printre care un ochi învineţit şi vânătăi în zona feţei.

Însă versiunea sa e combătută de o sursă apropiată lui Halle Berry: Incidentele au început din cauza domnului Aubry, atunci când Nahla i-a fost adusă de Ziua Recunoştinţei, iar domnul Martinez a încercat să aibă o discuţie cu el'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare