; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabi szabo si mircea dinescu_01363

Gabi Szabo aleargă după… gustul perfect, la „Politică şi delicateţuri”

11 November 2016

 

 

Mare sportiv „care stă pe loc şi se învârte în jurul tigăii', cum se autoironizează poetul, Mircea Dinescu aşteaptă în bucătăria sa, în acest sfârşit de săptămână, cu drag şi cu o reţetă marcă proprie, o campioană olimpică şi mondială. Duminică, 13 noiembrie, de la ora 15.00, Gabriela Szabo lasă pista de alergare pentru o sesiune de Politică şi delicateţuri cu Mircea Dinescu, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

[Not a valid template]

Pentru că modul clasic de preparare a ardeilor umpluţi este banal şi necesită un timp îndelungat de fierbere, Dinescu umple ardeii în stil propriu: coace în tigaie ardei capia, pe care îi umple cu carne de viţel trasă în tigaie, amestecată cu ceapă, mirodenii şi brânză. La rândul ei, Gabi Szabo se simte perfect în bucătărie – gustă din faimoasa dulceaţă de ardei iute şi caută să afle din secretele gastronomice ale poetului. „M-a surprins să văd cu câtă uşurinţă şi creativitate mi-a gătit', declară campioana la final.

În cramă îi aşteaptă Taraful George Ness, iar amfitrionul şi invitata sa gustă din bucate şi discută despre copilăria, cariera impresionantă, experienţe din şi de după cantonamente, dar şi despre sacrificiile şi bucuriile vieţii de sportiv de performanţă. Impresionat de povestea de viaţă şi de reuşitele extraordinare ale Gabrielei Szabo, Dinescu remarcă: „E un sentiment foarte plăcut să vezi un om care a cucerit o planetă şi care trăieşte cu oarecare modestie şi o delicateţe mai rar întâlnită'.

Retragerea din activitatea competiţională nu a îndepartat-o câtuşi de puţin pe Gabi de sport, iar mesajul pe care îl transmite prietenilor emisiunii „Politică şi delicateţuri' este cel pentru care pledează mereu: „De fiecare dată când am ocazia, încerc să promovez sportul ca stil de viaţă sănătos şi beneficiile pe care sportul le aduce în dezvoltarea armonioasă a corpului nostru.'

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Alte articole:

Toni Grecu, invitatul lui Mircea Dinescu la „Politică şi delicateţuri'

Toma Cuzin, invitatul lui Mircea Dinescu, duminică, la „Politică și delicatețuri'

Mezeluri ca la carte pentru Mircea Radu, la „Politică şi delicateţuri'

Politică şi delicateţuri'. „Șniţel de varză' pentru Sofia Vicoveanca

Ovidiu Ioaniţoaia este invitatul lui Dinescu la Politică şi delicateţuri'

5. Mircea Dinescu are ceva cu „masterchef'-ii?

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare