; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabi Spanic revine Acasă în Suflet de gheaţă

Gabriela Spanic revine Acasă în “Suflet de gheaţă”

13 September 2013


Gabriela Spanic este protagonista din “Suflet de gheaţă”, telenovelă care are premiera azi, vineri, 13 septembrie, la Acasă.

După succesul pe care l-a avut cu telenovela “Emperatriz”, Gabi Spanic face acum pereche cu Eduardo Capetillo, coleg de platou căruia actriţa i-a găsit chiar şi un nume de alint: Capeto.

Producţia TV Azteca “Suflet de gheaţă” este o poveste în care pasiunea, intriga şi răzbunarea sunt la ordinea zilei într-un sat de poveste din Taxo, Guerrero (Mexic).

“Sunt foarte emoţionată că am avut ocazia să lucrez din nou alături de aceşti actori extraordinari. Întotdeauna mă voi strădui să dau tot ce e mai bun din mine. Mulţumesc publicului, mulţumesc TV Azteca pentru că mi-a dat ocazia, încă o dată, să mă simt realizată ca actriţă. Mă simt împlinită”, a declarat protagonista.

Gabi Spanic joacă un personaj diferit

Alma, personajul pe care îl va interpreta în “Suflet de gheaţă”, este diferit faţă de celelalte roluri jucate de Gabi Spanic.

“Se întâmplă multe lucruri care o marchează. Are multe trăiri interioare care o macină şi alege o singură variantă, să se răzbune pe toţi cei din jurul său”, a povestit Spanic despre personajul său, o femeie care  suferit o traumă la vârsta de 10 ani.

Eduardo Capetillo îl interpretează pe Roberto, un tânăr bogat care se îndrăgosteşte de Daniela, rivala Almei, însă cea din urmă este capabilă să îl recucerească doar pentru a se răzbuna:

Este un bărbat bun, nobil, răbdător şi muncitor. El merge în Taxco pentru a se realiza profesional, iar acolo le va reîntâlni pe Alma (Gabi Spanic) şi Daniela (Michell Vieth) care îi vor tulbura linistea',  declară actorul.

Telespectatorii vor urmări povestea de dragoste dintre Gabriela Spanic şi Eduardo Capetillo, din 13 septembrie, de vineri până duminică, de la ora 20.30, la Acasă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare