; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabi Spanic a pozat dezbrăcată

17 September 2010

Frumoasa actriţă de telenovele a apărut dezbrăcată în numărul din septembrie al revistei destinate bărbaţilor H Extremo'.

Dacă aveaţi un dubiu în ceea ce priveşte calităţile fizice ale lui Gabi Spanic (pe care o ştiţi din nenumărate telenovele precum Prizoniera' sau Uzurpatoarea'), ar trebui să aruncaţi un ochi pe coperta revistei H Extremo'. La 36 de ani, Gabi arată de nota 10. Şedinţa foto incendiară la care a participat a avut loc în iulie, într-o casă veche din Ciudad de Mexico. Shooting-ul a durat 10 ore, iar Gabi a schimbat şase articole de lenjerie intimă.

Deşi are foarte mulţi admiratori atât în Mexic, cât şi în Venezuela, ţara natală, Gabi (care este mama unui băieţel de 2 ani) nu şi-a pierdut din modestie. Nu consider că sunt un sex-simbol, însă dacă lumea mă consideră aşa, respect acest lucru şi nu pot decât să mă simt flatată', a declarat ea după şedinţa foto pentru H Extremo'.

În ultima vreme Gabi a avut probleme de sănătate provocate de substanţele otrăvitoare pe care, timp de patru luni, i le-a administrat fosta ei asistentă personală. Actriţa chiar a ajuns la urgenţe în comă, însă şi-a revenit şi a reluat filmările la telenovela Soy tu dueña' la care filmează în prezent alături de Lucero şi Fernando Colunga.

Urmăriţi aici întreaga galerie foto:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare