; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabi Firea, confidenţe la „Acces direct”

15 September 2010
Simona Gherghe va sta de vorbă astăzi cu Gabriela Firea despre căsnicia acesteia cu Florentin Pandele

Simona Gherghe va sta de vorbă astăzi cu Gabriela Firea despre căsnicia acesteia cu Florentin Pandele

UPDATE: Gabriela Firea a povestit în emisiunea „Acces direct' că s-a căsătorit atât de repede – la numai o lună după cea au devenit un cuplu – cu primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, pentru că nici unul nu dorea să trăiască în păcat.

.

„Deşi doliul creştinesc ţine 40 de zile, eu am ţinut nouă luni. La sfârşitul postului Sfintei Marii, mi-a spus: «Dacă ar fi după mine, nu am mai trăi în păcat». Aşa a formulat cererea în căsătorie.'

Moderatoarea emisiunii Ştirea zilei' de la Antena 3 a dezvăluit că a trecut printr-o perioadă foarte grea, în care a suferit de depresie, şi că nu ia în seamă gura lumii, întrucât doar cei foarte apropiaţi ştiu cu adevărat prin ce momente dificile a trecut.

Jurnalista a mai precizat că va face o ceremonie mai mare în primăvara viitoare şi că îşi doreşte un copil cu noul ei soţ. Pentru o femeie de vârsta mea (38 de ani – n.r.) e un har divin să mai fiu însărcinată. Nu ştiu cum să fac să fie fetiţă. Eu am băieţel, Florin are doi băieţi.'

.

Prezentatoarea Antenei 3  a dat detalii despre viaţa ei din spatele camerelor de filmat şi a răspuns întrebărilor lansate de presa românească:

  • Când l-a cunoscut şi cum a ajuns să fie implicată într-o relaţie cu Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari?
  • De ce s-a grăbit să păşească la altar?
  • De ce a ales varianta unei ceremonii private? etc.

Povestea de dragoste dintre Gabriela Vrânceanu Firea şi Florentin Pandele a început să prindă contur în presă după ce edilul a confirmat într-un comunicat remis pentru evz.ro că a cerut-o în căsătorie pe prezentatoarea Antenei 3.

„Da, este adevărat! Am cerut-o în căsătorie pe doamna Gabriela Vrânceanu Firea! O femeie pe care o iubesc şi o respect foarte mult! Înainte de a fi persoană publică sunt un om normal cu sentimente şi trăiri ca oricare altul! L-am cunoscut pe Răsvan (n.r. – Firea), Dumnezeu să-l odihnească, şi aş fi unul dintre cei mai fericiţi bărbaţi dacă Gabriela m-ar iubi, respecta şi mi-ar fi aşa de devotată cum i-a fost lui! Dacă Gabriela va accepta cererea mea în căsătorie m-aş căsători cu ea <>!', declara preimarul orasului Voluntari

Apoi, cuplul a plecat în vacanţă în Antalya, Turcia, iar tabloidul Libertatea i-a luat un interviu prezentatoarei la scurt timp după ce s-a căsătorit.

Gabriela Vrânceanu Firea a rămas văduvă în ianuarie 2010, după ce fostul ei soţ, Răsvan Firea, cu care a fost căsătorită timp de 17 ani, a murit ca urmare a unui atac cerebral. Prezentatoarea emisiunii „Ştirea zilei' are un băiat, Tudor, în vârstă de 14 ani.

Florentin Pandele este fost membru al PSD, a fost căsătorit timp de 15 ani şi are doi fii.

Se pare că noul cuplu a optat pentru o căsătorie restrânsă pentru că ambii miri erau la încheierea perioadei de doliu, dar intenţionează să organizeze o petrecere mai mare, la care să-şi invite prietenii şi colegii, în decursul anului viitor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare