; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabi Firea şi Florin Pandele se pun cu blondele lui Negru

16 January 2012

Miercuri, 18 ianuarie, de la 20.20, Gabriela Vrânceanu Firea şi Florin Pandele vor face echipă împotriva armatei de blonde a lui Dan Negru şi vor răspunde nu numai întrebărilor de concurs, ci şi provocărilor unor domnişoare iscoditoare.

Deşi li s-au adresat întrebări care mai de care mai picante, cei doi soţi nu s-au ferit să răspundă şi s-au arătat deschişi să lămurească orice nedumerire au avut avut curioasele blonde.

Una dintre aceste nedumeriri a fost legată de darul primit la nunta celor doi. Pentru că în presă ar fi fost menţionate două sume, de 500.000 şi respectiv de 300.000 de euro, una dintre concurente a ţinut să lămurească situaţia, întrebându-i care dintre variante este adevărată.

Spre bucuria curioasei blonde, Florin Pandele a dezvăluit că nici una dintre sume nu este corectă şi că darul de nuntă a fost de 380.000 de euro. Curiozităţile blondelor despre recenta nuntă nu s-au oprit însă aici. Una dintre domnişoare a aflat apoi că preţul meniului a fost de 196 euro, un preţ normal pentru un restaurant de cinci stele şi pentru invitaţii pe care cei doi i-au avut, aşa cum a declarat Gabriela Vrânceanu Firea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare