; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabi Firea: niciun moment de respiro!

14 December 2011

Agitaţie mare în viaţa Gabrielei Firea: vedeta Antenei 1, însărcinată în cinci luni cu un băieţel,  tocmai a terminat de filmat emisiunile speciale de Crăciun, iar joi – 15 decembrie – lansează un album de cântece de petrecere pe care cântă împreună cu prietena Simona Gherghe.

Ai început filmările pentru ediţiile speciale de Crăciun?

Da, am înregistrat două emisiuni pentru Crăciun. Ideea de bază este să ne aducem aminte de copilărie, chiar dacă am ajuns la vârsta adultă şi chiar dacă suntem împovăraţi de probleme. Avem invitati de marcă, printre care: Sofia Vicoveanca, Andra, Marcel Pavel, Sanda Ladoşi, Mihaela de la Class, Nelu Ploieşteanu etc, care au venit cu copiii sau nepoţii, unii în premieră la o televiziune.

Cum a fost trecerea de la politică la divertisment?

Cu o scurtă strângere de inimă, pentru că acum nu mai adresez întrebări despre bugetul naţional, legea pensiilor sau a asigurărilor sociale, ci despre viaţă, familie, speranţe, vise…nu mi se pare deloc derizoriu să-i schimbi pe politicieni cu artiştii noştri naţionali. Şi chiar dacă, la un moment dat, mă voi întoarce la publicistică, nu regret această perioadă de respiro.

Cum te simţi în această perioadă?

Din punct de vedere al sănătăţii şi al sarcinii foarte bine! Chiar mai bine decât ma simţeam la 21 de ani, când eram însărcinată cu Tudor. Profesional, am fost şi sunt încă afectata de închiderea ediţiei tipărite a “Săptămânii financiare”. Dar încerc să fiu optimistă, gândindu-mă că orice obstacol depăşit ne poate transporta pe o alee însorită. Iar la mijocul lunii decembrie lansez împreună cu prietena mea Simona Gherghe al doilea album din “cariera” noastră de soliste. Albumul se numeşte “De petrecere” şi conţine 12 piese cântate foarte des la nunţi, botezuri etc. La una dintre piese cântă şi Florin (Pandele- soţul său, n.r.), ca invitat special.

O dorinţă pentru noul an ar fi să….

Să fim toţi din familie sănătoşi, sarcina să evolueze bine, ca şi până acum, să avem înţelepciune şi să fim şi puternici spiritual. Să avem timp mai mult pentru mers la teatru şi la spectacole şi să ne bucuram fiecare zi cu mici gesturi care fac viaţa mai frumoasă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare