; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabi Firea ni-l prezintă pe David Petru, bebeluşul ei de 3 luni

27 August 2012

“Televiziunea a rămas pe locul doi”. Asta recunoaşte Gabi Firea (40 de ani), cu mândrie chiar şi fără nici o remuşcare. Iar motivul e simplu: toată atenţia se îndreaptă către David Petru, bebeluşul ei de 3 luni, cu care pleacă, la începutul lui septembrie în prima lui ieşire în străinătate. 

Orice mamă ştie: poţi vorbi la nesfârşit (uneori, spre disperarea celor care te ascultă) despre copilul tău şi tot ai senzaţia că nu ai spus tot ce era de spus. Gabi Firea nu face excepţie şi de ce ar vrea asta?

Venirea pe lume a lui David Petru (zis Tzari) este pentru ea şi soţul ei, primarul din Voluntari Florentin Pandele, „un vis frumos din care nu ne mai trezim. După căsătoria fulgerătoare dar care s-a dovedit că nu e un foc de paie – pe 12 septembrie sărbătorim 2 ani de la cununie -, Dumnezeu ne-a trimis şi un prunc sănătos şi frumos. Suntem foarte fericiţi'. Aşadar, acum, pe primul loc este copilul. Televiziunea a căzut pe doi. Să le luăm pe rând.

Băieţelul născut pe 20 mai este adevărata vedetă a familiei. Toată lumea e numai cu ochii pe el! „Seara, la băiţă şi masaj, Florin (soţul – n.r.) este şeful, pentru că el îl spală şi îl masează pe David Petru. Noaptea, eu stau de planton, dormind chiar lângă pătuţul lui, să nu-mi scape vreo “solicitare” de-a lui.'

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare