; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabi Firea îşi va lansa noua emisiune la jumătatea lunii

03 January 2012

După „încălzirea' de Crăciun, când a avut o ediţie specială la Antena 1, Gabi Firea se pregăteşte pentru adevăratul debut în divertisment, prevăzut pentru această lună. Prioritatea ei rămâne însă Petru David, bebeluşul ce se va naşte în mai.

Gabi Firea este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru emisiunea ei duminicală de divertisment care va începe luna aceasta, cel mai probabil pe 15. Se lucrează încă la decor şi de aceea nu ştim exact data. Mergem pe principiul paşilor mici, dar siguri. Nu vrem să ne grăbim pentru că important e să lansăm un produs cu priză la public. Formatul va fi un mix interesant între divertismentul de calitate de tipul monştrilor sacri Bocăneţ şi Vornicu, îmbinat cu elemente ale show-urilor moderne, gustate de publicul tânăr', ne-a dezvăluit ea.

Toamna trecută, vedeta (39 de ani) şi-a surprins publicul prin trecerea de la politică la divertisment, implicit de la Antena 3 (unde făcea talkshow-ul Ştirea zilei') la Antena 1. Gabi Firea a pus atunci mutarea şi pe schimbările din viaţa personală (e însărcinată) şi nu regretă decizia.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare