; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabi Firea este pregătită pentru noul show!

30 January 2012

După ce în preajma Crăciunului şi-a făcut debutul în divertisment, Gabi Firea se pregăteşte acum să dea startul primei emisiuni care îi poartă numele, „Gabi Firea Show'. Ediţia cu numărul unu este programată să înceapă duminica viitoare, pe cinci februarie, de la ora 13.30.

Gabi Firea le va oferi telespectatorilor ocazia de a petrece momente de calitate în compania unor oameni importanţi. Săptămânal, show-ul va avea în plin plan o personalitate îndrăgită sau un om special care face cinste românilor.

Astfel, fiecare emisiune va avea un invitat special, un român iubit de ai săi sau chiar dincolo de hotare şi alături de Gabriela Vrânceanu Firea vor fi evocate momentele de referinţă din cariera sa, dar şi din viaţa personală. Invitatul special al ediţiei va fi susţinut şi de cei apropiaţi, de familia şi prietenii săi care îi vor fi aproape şi de această dată aşa cum au făcut pe parcursul timpului.

Duminică, 5 februarie, de la ora 13:30 voi fi în direct cu telespectatorii Antena 1, pe care ni-i dorim aproape ca şi până acum. Aştept cu nerăbdare începerea emisiunii şi sper ca „Gabi Firea Show' să devină una dintre emisiunile preferate de public. Vor fi îmbinate elemente de divertisment, muzică, teatru, dans cu interviul propriu-zis luat invitatului principal pe care îl omagiem', declară Gabriela Vrânceanu Firea.

Toamna trecută, vedeta (39 de ani) şi-a surprins publicul prin trecerea de la politică la divertisment, implicit de la Antena 3 (unde făcea talkshow-ul Ştirea zilei') la Antena 1. Gabi Firea a pus atunci mutarea şi pe schimbările din viaţa personală.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare