; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabi Firea are o sarcină uşoară şi decizii grele de luat

08 November 2011

Însărcinată în trei luni, Gabriela Vrânceanu Firea (39 de ani) spune pe contul ei de Facebook că se simte bine, că nu pofteşte la nimic, dar şi că traversează o perioadă stresantă din punct de vedere profesional.

Nu, nu am pofte, nu am greţuri, ameţeli, oboseală, balonare. Cred că Molecula simte prin ce perioadă dificilă trec din punct de vedere profesional. Nu e uşor să faci restructurări, comasări, integrări în redacţiile publicaţiilor economice, pentru că fiecare om din echipă este valoros, şi de aceea încearcă să mă menajeze, să nu-mi dea dureri de cap şi stări proaste. Mama şi cumnata mea, Emilia, sora lui Florin, îmi gătesc zilnic poale în brâu şi plăcintă cu iaurt, tocmai pentru că ştiu că îmi plac foarte mult şi vor să preîntâmpine o posibilă poftă', a zis vedeta TV, care va prezenta din luna ianuarie la Antena 1 un show duminical.

Totuşi Gabriela a avut o poftă, dar nu una culinară, să vadă un film, Anonim', care rulează acum în cinematografe şi din distribuţia căruia face parte Vanessa Redgrave.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare