; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabi Firea află secretele lui Nelu Ploieșteanu

26 February 2012

Duminica aceasta, Gabi Firea Show' revine cu o ediţie plină de muzică, voie bună, surprize şi o istorie de viaţă impresionantă. Invitatul de onoare al ediţiei va fi Nelu Ploieşteanu, un om care a încântat inimile românilor cu muzica sa, care i-a însoţit în momentele de bucurie, dar şi atunci când melancolia avea nevoie de voce.

Îndrăgitul interpret va dezvălui celor de acasă lucruri nespuse şi alături de Gabi Firea îşi va reaminti momentele deosebite care i-au marcat viaţa de scenă sau cea de familie. Mai mult, Nelu Ploieşteanu va avea ocazia să pună în practică una dintre marile sale pasiuni, chiar în platoul emisiunii.

Adriana Trandafir și Marcel Pavel ne vor cânta

Interpretul va dezvălui duminică, de la 13.30, la „Gabi Firea Show' ce profesie ar fi ales, dacă nu ar fi cântat şi va accepta provocarea de a descoperi cum s-ar fi descurcat în acest domeniu.

Alături de Nelu Ploieşteanu vor veni în platoul emisiunii oameni dragi, copii şi nepoţi, iar surprizele pentru îndrăgitul interpret vor fi numeroase. Pentru el vor cânta Adriana Trandafir, Marcel Pavel, iar cei de acasă vor avea ocazia de a-l asculta pe Nelu Ploieşteanu în duet cu Ileana Ciuculete şi cu trupa „Etnic'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare