; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vine barza! Gabi Firea este însărcinată în 3 luni!

27 October 2011

Gabriela Vrânceanu-Firea și Florentin Pandele vor deveni părinți în primăvara anului viitor, relatează Libertatea.ro. Însărcinată în trei luni, prezentatoarea Antena 3 mărturisește că își dorește să devină mamă de fată.

„Nu am vrut să anunțăm sarcina până de Sărbători, dar a fost suficient să știe câțiva colegi și s-a aflat. (…) Nu este un secret faptul că îmi doresc o fetiță, însă nici eu, nici Florin nu ne vom supăra dacă vom avea un băiat', a spus Gabi Firea, miercuri, în emisiunea „Acces direct', de la Antena 1, precizând că fiul ei este încântat că va avea un frate sau o soră.

Ce spune viitorul tată?

Florin Pandele a mărturisit ieri, în emisiunea Cancan TV de la Kanal D,  că soția sa este o gravidă activă, care se simte bine și nu are pofte.

„Da, este adevărat! Albinuța (n.r – Gabi Firea) este însărcinată. Se simte foarte bine, este destul de greu să o opresc de la muncă și cred că o să-mi iau concediu, pentru a fi mai atent la ceea ce face. (…) Vom avea o moleculă. Nu știm încă dacă va fi fetiță sau băiat, nu ne-am gândit la numele copilului, e prematur. Voi fi însă de acord cu alegerea soției mele', a spus Pandele.

Florin Pandele și Gabi Firea s-au căsătorit anul acesta. Prezentatoarea TV a fost măritată, timp de 17 ani, cu Răsvan Firea, cu care are un fiu de 16 ani. Răsvan a murit în ianuarie anul trecut, în urma unui atac cerebral.

Gabi Firea şi Florentin Pandele s-au cununat civil anul trecut şi religios în această vară. Imediat după nuntă, Firea a mărturisit că şi-ar dori să aibă încă un copil.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare