; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Gabi Duţu, complicele lui Dan Negru la “Plasa de stele”

20 September 2011

După ce a căzut chiar el în plasa lui Negru, Gabi Duţu a decis să încerce şi postura de complice. Echipa de la „Plasa de stele' a căutat special o vedetă care să fie şi cascador pentru această farsă, iar îndrăgitul actor era cu siguranţă persoana cea mai potrivită.

Convins cu greu, Gabi s-a lăsat purtat de scenariul lui Negru, iar victimele farsei – oameni obişnuiţi aflaţi însă la locul nepotrivit, în momentul nepotrivit au fost supuse unor adevărate probe de rezistențăã Ce a ieşit, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări diseară, de la 20:20, într-o nouă ediţie „Plasa de stele'.

Interpretul lui Tudor din „Narcisa Sălbatică' a oprit oameni pe stradă şi i-a rugat să îl ajute să se împace cu „iubita' lui, care nu vroia sub nicio formă să îi deschidă uşa. Cu ajutorul victimelor sale, actorul trebuia să urce pe o scară până la etajul doi al blocului unde locuia aşa-zisa iubită, adică la o înălţime de peste 10 metri şi să încerce să intre în casă prin balcon, pentru a-i oferi acesteia un buchet de flori.

Pornind de la acest scenariu, victimele au fost supuse unor adevărate probe de rezistenţă. Fie că au fost nevoiţi sã ţină scara în echilibru în timp ce un cross de 20 de alergători îi înghionteau şi se loveau de ei, silindu-i din răsputeri să menţină scara în echilibru, fie că erau udaţi din cap până-n picioare de o autospecială care stropea strada şi din „greşeală' nimerea şi victima în drumul ei,  oamenii nu şi-au abandonat nicio clipă ţelul.

gabi-duu-a-devenit-complicele-lui-dan-negru-2

Picture 1 of 2

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare