; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabi Cristea va prezenta “Draga mea prietenă”

22 July 2011

Gabriela Cristea revine pe micile ecrane, la doar câteva luni de când a spus adio' show-ului Noră pentru mama'. Se pare că prezentatoarea s-a împăcat până la urmă cu producătorii de la postul Kanal D.

Din 8 august, de la ora 10.00, telespectatorii Kanal D vor avea parte de un show cu totul special, în care Gabriela Cristea Toader va avea rolul de gazdă.

Emisiunea Draga mea prietenă' se vrea a fi un cocktail de informaţii utile şi bună dispoziţie, cu un pronunţat caracter interactiv. Ea va fi difuzată zilnic, de luni până vineri, de la 10.00 la 12.30.

Formatul este unul dinamic, cu invitaţi specialişti din diverse domenii, gata să disece alături de telespectatorii Kanal D cele mai diverse probleme. Părinţi, bunici, copii, cu toţii vor putea afla soluţii la îndemână ale diverselor situaţii cu care se confruntă în viaţa de zi cu zi, acasă, la şcoală sau în societate.

Mă bucur mult că mă reîntorc în casele telespectatorilor şi abia aştept opiniile lor despre . Sper că în această emisiune, cei care ne privesc să găsească răspunsuri la multe dintre întrebarile pe care şi le pun', a declarat Gabriela Cristea.

Temele principale ale emisiunii vor fi sănătatea, nutriţia, educaţia,  viaţa de familie şi cea a comunităţii. Nu vor lipsi din platoul emisiunii nici vedetele, fie că vin din domeniul muzicii, cinematografiei, sportului sau al televiziunii. Cele mai importante ştiri mondene ale zilei vor fi abordate în emisiune, dar dintr-o perspectivă socială, în care să se regăsească telespectatorii Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare