; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabi Cristea

Gabi Cristea: se întoarce pe micul ecran sau nu?

07 June 2013

Despărţirea de soţul ei, Marcel Toader, a împiedicat-o pe Gabriela Cristea (38 de ani) să analizeze cu atenţie propunerile de a se reîntoarce în televiziune, a povestit ea pentru revista „TV Satelit' care apare pe piaţă pe 8 iunie.

După ce termină cu nebunia din viaţa ei personală (pe 13 iunie, se va prezenta la primărie pentru a semna actele de divorţ), Gabriela Cristea va analiza şi toate ofertele pe care le-a primit de a reveni pe micul ecran şi va lua o decizie.

„Oferte am tot primit din momentul în care am plecat de la TV (n.r. – în 2012, după ce a prezentat Draga mea prietenă' la Kanal D), şi de alte posturi, nu doar de la Kanal D. Nu am avut timp, cu tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă în viaţa mea, să le analizez.

Urmează să stau de vorbă cu cei care mi l-au propus. În săptămânile următoare probabil mă voi decide. Nici măcar nu ştiu cu ce tip de emisiune m-aş întoarce: zilnică sau săptămânală. Sunt şanse să nu mă întorc deloc. Depinde totul de proiectul respectiv', a povestit ea.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare