; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabi Cristea se bucură de viaţa de familie

29 April 2011

Gabriela Cristea Toader a renunţat la începutul lunii aprilie la reality-show-ul Noră pentru mama' de la Kanal D din cauza neînţelegerilor cu producătorii emisiunii. Vedeta TV are însă în plan un proiect nou tot la Kanal D şi se bucură din plin de viaţa de familie, a dezvăluit ea în ultimul număr al revistei TVSatelit, care apare pe 30 aprilie.

Gabi Cristea crede că a fost strânsă cu uşa să semneze pentru încă doi ani, fapt care a dus la părăsirea reality-show-ului ajuns la sezonul cinci.

Casa de producţie cu care am colaborat, mi-a impus semnarea unui contract pentru doi ani. A fost o condiţie: doi ani sau nimic', ne-a povestit vedeta Kanal D.  Mi-aş fi dorit din tot sufletul să închei sezonul cinci al emisiunii Noră pentru mama'. Sper ca fanii emisiunii să înţeleagă acest lucru.'

Vedeta  nu renunţă însă la televiziune şi pregăteşte o nouă emisiune, la Kanal D. Până când va reveni pe sticlă, Gabi face acum multe lucruri de care nu avea timp înainte din cauza programului încărcat.

Acum pot să dorm mai mult şi chiar asta fac, pentru că vreau să mă recuperez prin odihnă şi să fiu mai deconectată. Îmi pot permite să îmi fac planuri de plecare pentru două, trei zile din Bucureşti şi nu mai sunt pe fugă.

Gabi petrece mai mult timp în compania soţului ei, Marcel Toader, care o sprijină în orice decizie pe care o ia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare