; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabi Cristea invită campionii României la Kanal D

30 November 2011

Gabriela Cristea Toader a pregătit pentru ediția de joi a emisiunii „Draga mea prietenă' o ediție specială, dedicată Zilei Naționale a României.

De la 9.30, marii campioni ai României, cei cărora li s-a cântat imnul pe podiumurile lumii și care ne-au făcut mândri că suntem români de-a lungul anilor, se reunesc la „Draga mea prietenă'. Ei vin la Kanal D pentru a împărtăși momentele de glorie pe care le-au trăit în lumea întreagă ca sportivi români, dar și pentru a povesti cum vor sărbători ziua de 1 decembrie.

Cel mai bun canoist român din toate timpurile, câștigător a 22 de titluri în 11 ediții ale Campionatelor Mondiale, medaliat de 9 ori cu Aur, Ivan Patzaichin vine la „Draga mea prietenă' alături de cea mai bună canotoare a secolului XX, Elisabeta Lipă pentru a ne povesti pas cu pas, cum a fost drumul lor spre performanță și glorie.

Celor doi li se vor alătura antrenoarea lotului olimpic de gimnastică Mariana Bitang, vicecampioana europeană la lupte libere Estera Dobre, fostul jucător de fotbal și deținătorul Ghetei de Aur, Dorin Mateuț, jucătoarea de tenis Sorana Cârstea, dar și reprezentanți din baschet și rugby.

Fanfara Armatei Române va oferi un spectacol special, cu muzică reprezentativă, dedicat Zilei Naționale.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare