; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabriela Cristea, în lacrimi la TV după soţul ei

12 April 2013

În timp ce Marcel Toader şi-a vărsat oful la Antena 1, la Un show păcătos', Gabriela Cristea a ales să se destăinuie la Kanal D, unde, mai de mult, a avut succes cu emisiunea Noră pentru mama'.

Cu ochii în lacrimi, Gabriela le-a mărturisit prezentatorilor emisiunii Wow Biz', Mădălin Ionescu şi Andreea Mantea că nu-l mai recunoaşte pe cel cu care i-a fost soţ timp de cinci ani:

Nu-l recunosc pe Marcel pe care l-am iubit. Nici măcar o secundă. Am impresia că trăiesc o telenovelă, un film prost şi aştept să mă trezesc. Nu îmi vine să cred ce se întâmplă. Dacă mă gândesc, e posibil să aibă dreptate, să fi stat ca doi necunoscuţi în aceeaşi casă', a declarat ea.

Gabriela a mai spus cât de mult îşi doreşte un copil şi că ar fi în stare să cheltuiască oricât doar ca acest vis să i se îndeplinească: Nu contează câţi bani cheltui pentru un scop, atâta timp cât o faci pentru un scop nobil. Dacă cineva mi-ar spune: vinde tot, apartament, maşină afacere şi îţi dăm un copil, aş face-o fără să stau pe gânduri', a spus vedeta TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare