; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabi Cristea: De Paşte găteşte numai soţul meu!

12 April 2012

Gabriela Cristea Toader (37 de ani) nu găteşte mai nimic de Paşte, pentru că, în urma unor negocieri în familie, sarcina îi revine…soţului ei, Marcel.

Ca în fiecare an, de Paşte, cei doi soţi Toader vor petrece în familie şi alături de prieteni, dar masa plină nu va fi opera Gabrielei. Da, aţi citit bine, de Paşte găteşte soţul ei, Marcel. „Eu îl ajut puţin, pregătesc drobul şi prăjiturile J. Ne-am împărţit Sărbătorile, eu pregătesc masa de Crăciun, lui i-a revenit masa de Paşte', ne-a explicat Gabi.

Vedeta Kanal D îşi aminteşte cu drag de cât de mult o impresionau „oamenii care ieşeau cu lumina din biserică. Eram în comunism şi totuşi oamenii mergeau în număr foarte mare la slujbele de Sărbători. Aveam impresia că ies râuri de lumină din biserică, în noaptea de Paşte…'.

Mai multă libertate (şi nu doar în bucătărie) are vedeta de la Kanal D de când a renunţat la reality-show-ul „Noră pentru mama'. Acum are mai mult timp decât atunci când prezenta emisiunea cu soacre doritoare de potenţiale nurori şi tot timpul şi-l umple făcând sport.

„În ultima perioadă merg la sala de sport foarte des, de cel puţin cinci ori pe săptămână. Aş putea spune că sportul îmi ocupă cel mai mult din timpul meu liber'. De shopping nu poate fi vorba: „De obicei, sunt un cumpărător grăbit, pentru că nu îmi place să merg la cumpărături. Nu îmi place să probez, încerc să achiziţionez rapid ceea ce am nevoie şi să plec din magazin', ne-a povestit Gabi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare