; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabi Cristea a rămas fără „Draga mea prietenă”

23 August 2012

Din 3 septembrie, Cristina Cioran și Paula Chirilă vor prezenta emisiunea Draga mea prietenă', de luni până vineri, de la ora 10.00, la Kanal D. Cele două îi iau astfel locul Gabrielei Cristea, care a fost anunțată printr-un SMS de întreruperea colaborării cu postul turc, potrivit unui mesaj postat de aceasta pe Facebook, citat de paginademedia.ro.

„Colaborarea mea cu Kanal D s-a încheiat!!!!!! După mai bine de 5 ani în care am fost motorul acestei televiziuni, conducerea m-a anunțat printr-un SMS că preferă în locul meu pe cineva mai ieftin', a scris Gabi Cristea în postarea de pe Facebook.

Cristina Cioran si Paula Chirilă vor prezenta emisiunea

Am acceptat cu brațele deschise această ofertă. Ceea ce vom face în fiecare dimineață în emisiunea Draga mea prietenă' ne reprezintă pe deplin, nimic nu va fi prefabricat! Sunt soție și mama, cu preocupări mai mult sau mai puțin casnice, dar deschisă spre o viață modernă cu  petreceri, distracție, modă și lucruri în trend', a declarat Paula Chirilă.

Telespectatorii Kanal D se vor delecta la Draga mea prietenă' cu un cocktail de informații utile și bună dispoziție.

Mă bucur că m-am reîntâlnit aici cu foști colegi care-mi sunt foarte dragi și mă bucur nespus că voi întâlni telespectatorii în fiecare dimineață. Vom avea informații, invitați, muzică bună, noutăți despre fashion, dar și despre industria frumuseții. La Draga mea prietenă' oricine își va gasi locul alături de noi timp de două ore și jumătate. ', a spus Cristina Cioran.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare