Homepage  / Televiziune

Gabi Bădălău, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. „Ați condus mașini furate?”

Gabi Bădălău, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. „Ați condus mașini furate?”
3

de Redactia Tvmania,

Duminica aceasta, pe 21 iulie, Gabi Bădălău, cunoscut om de afaceri și fiul politicianului Nicolae Bădălău, va fi invitatul Denisei Rifai la emisiunea pe care aceasta o prezintă la Kanal D.

Gabi Bădălău, la „40 de întrebări cu Denise Rifai” – 21 iulie 2024 

De-a lungul timpului, Gabi Bădălău a fost adesea în atenția presei, fiind etichetat drept copil de bani gata și implicat în diverse afaceri ale familiei. În prezent, el este cercetat într-un dosar de corupție.

Gabi Bădălău este o figură controversată în peisajul monden, fiind subiectul tabloidelor datorită legăturilor sale cu femei celebre și divorțului mediatizat de Claudia Pătrășcanu. Pe plan personal, el este tatăl a doi copii, fiind în prezent divorțat și într-o relație pe care o descrie ca fiind complicată.

Gabi Badalau la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

La ce întrebări va răspunde Gabi Bădălău

Întrebările adresate invitatului lui Denise Rifai în ediția de duminică a emisiunii de la Kanal D vor dezvălui aspecte inedite și personale din viața și cariera lui Gabi Bădălău, oferind telespectatorilor ocazia să cunoască mai bine bărbatul din spatele zvonurilor care țin prima pagină a ziarelor. 

 „Care este cel mai mare dezavantaj pentru un fiu de baron local?”,  „V-ati mai fi căsătorit cu Claudia Pătrascanu daca nu rămânea gravidă?”,  „Vă este rușine ca v-ati dat copiii afara din casa?”,  „De câte ori ati înselat-o pe Bianca Drăgusanu?”,  „Sunteti dependent de jocurile de noroc?”,  „Ati condus mașini furate?”, De ce vreți să vorbiti acum?” sunt doar cateva dintre  intrebarile adresate lui Gabi Bădălău in editia de duminica a emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”, difuzată la 23:00, la Kanal D.

Sursă foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton