; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Furtuna pe Bosfor1

“Furtună pe Bosfor” revine la Kanal D. „Bahar…” va fi difuzat de miercuri până vineri

19 February 2016

Începând de luni, 22 februarie, în fiecare luni și marti, de la ora 20.00, serialul Furtună pe Bosfor' revine cu noi episoade, la Kanal D. Povestea de dragoste dintre frumoasa Gulseren și carismaticul Cihan continuă cu noi dezvăluiri și intrigi.

Furtuna pe Bosfor1

„Furtună pe Bosfor' readuce în atenția publicului povestea de dragoste dintre Cihan, un prosper om de afaceri și tată de familie exemplar, și Gulseren, o femeie frumoasă și onestă, dar nedreptățită de soartă. Cei doi încearcă să repare eroarea comisă în trecut de o asistentă medicală care le-a încurcat copiii la naștere (Hazal și Cansu) și, totodată, să-și construiască un viitor împreună. Drama acestor părinți rupți de copiii lor printr-o farsă a destinului se împletește cu povestea unei iubiri care trebuie să înfrunte prejudecăți și norme sociale.

Noile episoade din serialul Furtună pe Bosfor' vor fi difuzate în fiecare luni și marți, de la ora 20.00, la Kanal D. Din 24 februarie, serialul „Bahar: Viață furată' va fi difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare