; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Furtuna pe Bosfor1

Serialul turcesc „Furtună pe Bosfor”, din 5 octombrie, la Kanal D

23 September 2015

Furtună pe Bosfor', revelația momentului în materie de seriale turcești, va fi difuzat la Kanal D începând din 5 octombrie, în fiecare luni și marti, de la ora 20.00.

Producția („Paramparca' – titlu original) a înregistrat un succes uriaș în Turcia și îl are în distribuție, în rolul principal, pe Erkan Petekkaya, cel care l-a interpretat pe Riza în serialul „Dila' și pe Ali în „Trădarea'.

Furtuna pe Bosfor2

De asemenea, telespectatorii vor recunoaște în distribuție și o actriță foarte iubită de publicul din România, Nurgul Yesilcay, pe care au urmărit-o în „Dragoste și pedeapsă'.

Serialul aduce în atenția publicului destine care se despart și apoi se întrepătrund, drama unor părinți rupți de copiii lor printr-o farsă a vieții, alegeri extrem de dificile.

Pentru rolul din „Furtună pe Bosfor', Erkan Petekkaya a fost nevoit să se pregătească cu un an înainte de începerea filmărilor. Actorul a mers intens la sală și a trecut printr-o schimbare radicală de look pentru deveni cuceritorul bărbat din lumea bună – Cihan.

Serialul este produs de Endemol, unul dintre cei mai prestigioși distribuitori, producători și creatori de formate din lume, și a devenit încă de la primul episod lider de audiență pe slotul pe care a fost difuzat. Scenaristul serialului este Yildiz Tunc, cel care a semnat și scenariul pentru „1001 nopți' și „Dragoste și pedeapsă', iar regizorul este Cevdet Mercan, același care a regizat un alt serial de succes, „ASI – Împotriva destinului'.

Serialul „Un destin la răscruce' va continua odată cu lansarea producției „Furtună pe Bosfor', fiind difuzat de miercuri până vineri de la ora 20.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare