; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Falsez pentru tine   ep. 4 (3)

Fuego este invitatul special al ediției de sâmbătă de la „Falsez pentru tine” (Pro TV)

08 August 2020

Sâmbătă seară, pe 8 august, opt oameni simpli intră în singura competiția muzicală unde vocea nu e obligatorie: „Falsez pentru tine', care va începe la Pro TV de la 22.30. Unii știu și vor să cânte, alții vor doar premiul de 10.000 de lei. Un invitat special trebuie să-i deosebească, iar patru consilieri celebri, Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor, încearcă să-l ajute.

Unii spun că au fost martori la eveniment: cică posterele astea în care e el atunci când cântă colinde, lăcrimează. Alții spun că e un copil leneș, pentru că o lasă pe maică-sa în fiecare an să împodobească bradul', va spune Mihai Bobonete, prezentatorul emisiunii, atunci când îl va introduce în scenă pe invitatul acestei ediții: Paul Surugiu – Fuego. La noi în țară, tot ce au fost moaște au fost de prin alte locuri. Eu am foarte mare încredere în tine că tu vei fi următoarele moaște ale României. Atunci o să vin și eu să te pup', îi va mărturisi Mihai Bobonete invitatului special.

Ce voci îi vor da bătăi de cap artistului și ce concurentă îl va face să spună: Ai picioare foarte frumoase!', asta după ce a fost eliminată și a mărturisit că: Aș fi vrut să cânt cu dumneavoastră, mai ales că bunica mea e o mare fană! Are poză cu dumneavoastră. Pot spune că am crescut cu Fuego', vedem sâmbătă, la Pro TV, de la ora 22.30, într-o nouă ediție „Falsez pentru tine'.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare