; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

F30B9679

Fuego: „1 Decembrie este de ani buni o zi cu muncă multă”

29 November 2019

Artistul ne-a povestit ce vom vedea în ediţia din 1 Decembrie a emisiunii lui de la TVR 2 şi cum sărbătoreşte el Ziua Naţională.

Ce vom vedea în ediţia specială Drag de România mea!' din 1 Decembrie?

Ei bine, de această dată, de 1 decembrie, de Ziua Națională a românilor, pe intervalul emisiunii mele, la TVR 2, vin cu ceva atipic. Prezint publicului parte din concertul meu maraton aniversar de la Sala Palatului, care-a avut loc pe 15 noiembrie. Am râs, am dansat, am făcut sincroane, am plâns, m-am stresat și enervat deopotrivă și am trăit cu fiecare por, toate secundele care se scurgeau fără să-mi dau seama. Și veți vedea și voi asta, într-o înlănțuire de tablouri și de muzică despre România, despre dragoste și despre bucuria de-a trăi!

Va fi o mare sărbătoare în care voi cânta șlagărele mele, muzică patriotică, dar și folclor, făcând o călătorie prin Banat, Maramureș, Basarabia, Ardeal, Moldova și Muntenia. Am încercat să diversific și să vin cu sentimente multiple, cu mine în multe ipostaze, încercând să arăt că anii aceștia mi-au adus o maturitate artistică, una care-mi permite să mă jos pe scenă și să fiu mereu altfel. Ăsta-i de fapt și secretul prin care am reușit să mă mențin în toți acești ani!

Ce invitaţi vei avea?

În acest spectacol m-au acompaniat cei din Orchestra Fraților Advahov și Angry Band, din Basarabia, și îi veți putea revedea, în duete speciale cu mine pe Mirabela Dauer, Irina Loghin, Mioara Velicu, Oana Lianu, Surorile Osoianu și Nicolae Glib. Dar de Crăciun pregătesc, pe 22 decembrie, o ediție de suflet, la TVR 2, de la ora 15.00, cu Niculina Stoican, Viorica Macovei, Raoul, Alina Sorescu și picii ei, dar și Paula Seling, iar de Revelion, al doilea an consecutiv, venim cu cel mai tare program la TVR 2, pe sufletul românilor, cu muzică de calitate, umor, surprize nenumărate și veselie. Mă puteți vedea în altă ipostază la Fuegovelion', unde-mi vor fi aproape, printre alții, Gabriel Dorobanțu, Cătălin Crișan, Anna Lesko, Mira Dauer, Constantin Enceanu, Nicoleta Voica, Laura Lavric, Margareta Clipa, Mioara Velicu, AZUR, Jean Paler, Marina Florea, Sanda Ladoși, Maria Dragomiroiu, Mirela Pană, Doina Spătaru, Simona Florescu și Petre Geambașu Band

Tu cum vei sărbători 1 Decembrie?

Pentru mine, 1 Decembrie este de ani buni o zi cu muncă multă și cu proiecte care de care mai speciale. Dincolo de asta, în ziua cu pricina, mai mult ca niciodată, îmi dau seama că țara asta mai are nevoie de o fărâmă de patriotism, îmi dau seama că pentru unii, din nefericire, e o rușine să simți românește. Îmi dau seama că trebuie, din nou și din nou, să trag un semnal de alarmă și să spun că-i cool să-ți iubești neamul și valorile și să lupți, cu toată ființa, pentru ele, nu pentru o modernitate, inutilă de multe ori. Totuși, de 1 decembrie, anul acesta am mai multe spectacole în preajma Bucureștiului și în București și mă pregătesc să plec în turneul meu anual de colinde, devenit tradiție. De pe 2 pe 27 decembrie, mă puteți vedea prin țară, nu ca să împodobesc bradul, așa cum se-așteaptă mulți, ci ca să vă colind, cum fac de 11 ani, sold out, în toată România!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare