; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Frumuşica e foarte scumpă

15 February 2010

Regizorul Garry Marshal a vrut cu orice preţ să o aibă pe Julia Roberts (protagonista celebrei sale pelicule din 1990, Frumuşica') în cel mai recent film al său, Ziua îndrăgostiţilor'.

Şi cum celebritatea se ţine cu cheltuială, producătorii filmului i-au oferit Juliei (42 de ani) 3 milioane de dolari pentru cele 6 minute în care apare în film, anunţă labotana.com.

Cu alte cuvinte, pentru rolul din Ziua îndrăgostiţilor', Julia a încasat nici mai mult nici mai puţin de 500.000 de dolari pe minut. În film, ea o interpretează pe Kate Bristow, un ofiţer din armată, care, în timpul unui zbor, se împrieteneşte cu un homosexual (Bradley Cooper).

Pelicula rulează în prezent în cinematografele româneşti şi se bucură de o distribuţie de cinci stele din care fac parte, printre alţii, Jessica Alba, Patrick Dempsey, Jessica Biel şi Jennifer Garner.

În prezent, Julia Roberts filmează pentru pelicula Mănâncă, roagă-te, iubeşte' o adaptare a romanului cu acelaşi nume al autoarei americane Elizabeth Gilbert (cartea a apărut în traducere românească la Humanitas în 2008). Pelicula (în a cărei producţie s-a implicat şi Brad Pitt) îi mai reuneşte pe Javier Bardem, James Franco şi Viola Davis. Filmările la Mănâncă, roagă-te, iubeşte' au loc în New York, Napoli (Italia), Pataudi (India) şi Bali (Indonezia).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare