; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Frumuşica a făcut ravagii într-un magazin

24 March 2010

Julia Roberts a intrat singură şi dezinvoltă în magazinul Yogurt Stop din West Hollywood, California, semn că celebritatea nu o împiedică să-şi cumpere de oriunde iaurtul preferat. Cei din magazin au fost plăcut surprinşi să o întâlnească pe actriţă.

Conform showbizspy.com, toată lumea din magazin o privea pe Julia Roberts în tăcere în timp ce ea îşi alegea iaurtul preferat cu gust de mango. Mai mult, după ce a plecat, un bărbat a izbucnit în lacrimi şi a cumpărat acelaşi produs pe care-l cumpărase actriţa, după care a luat din coşul de gunoi serveţelul pe care ea îl aruncase.

Julia (42 de ani) este una dintre cel mai bine cotate actriţe de la Hollywood. Pentru cele 6 minute pe care le joacă în comedia romantică Ziua îndrăgostiţilor' (care rulează în prezent şi în cinematografele din România) ea a primit 3 milioane de dolari. Pentru vara aceasta, Julia are programată premiera la pelicula Mănâncă, roagă-te, iubeşte', o adaptare a romanului cu acelaşi nume al autoarei americane Elizabeth Gilbert, în care apare alături de Javier Bardem, James Franco şi Viola Davis.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare