; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Frumoasa Maite Perroni dă Mexicul pe New York

06 February 2013

După ce s-a despărţit anul trecut de logodnicul ei, actorul Mane de la Parra, Maite Perroni a anunţat că va lua o pauză de la telenovele şi că se va axa pe muzică.

Promovarea intensă a ultimei producţii în care a jucat, Un colţ de Rai' (transmisă şi de Acasă), a obosit-o şi a determinat-o să ia o pauză. În acest sens, Maite a decis să se mute în New York, pentru a se ocupa ca la carte de cariera ei muzicală.

2013 este un an care îmi dă multă speranţă şi în care voi face multe lucruri. Deocamdată vreau să părăsesc Ciudad de Mexico. Ma duc să studiez despre muzică, să fac ore de canto şi să învăţ să dansez. Vreau să mă dedic 100% albumului pe care îl voi înregistra în New York.

Sunt foarte entuziasmată. E ceva nou, la care visez de foarte mult timp', a declarat fosta membră a trupei RBD, citată de peopleenespanol.com.

Spre deosebire de Dulce Maria si Anahi, fostele ei colege de trupă, în ultimii ani, Maite a avut succes cu telenovelele în care a jucat, Iubire cu chip rebel', Triumful dragostei' şi Un colţ de Rai', însă ea îşi doreşte acum să se remarce şi pe plan muzical.

Telenovele sunt parte din viaţa mea, însă e timp pentru toate. Cred că după ultimele proiecte, este timpul să mă îndrept spre muzică', a mai zis Maite (29 de ani).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare