; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adrian Titieni_Fructul Oprit

„Fructul oprit” (Antena 1): Adrian Titieni, primul actor anunțat din distribuția noului serial românesc

27 October 2017

Adrian Titieni este primul actor anunțat din distribuția noului serial românesc Fructul oprit', pe care Ruxandra Ion îl pregătește pentru postul Antena 1.

 

Adrian Titieni va juca rolul lui Tudor Caragea, un arhitect pasionat de pictură și de artă în general. Este o fire calmă, blajină care caută mereu stabilitate și liniște. Tudor provine dintr-o familie foarte bogată cu origini boierești. După moartea soției, s-a concentrat asupra creșterii copiilor săi, punând viața personală pe locul secund. Lucrurile se schimbă în momentul în care el cunoaște o femeie mult mai tânără decât el. O întâlnește pe Sonia la cimitir, acolo unde merge la mormântul soției, iar ea la mormântul tatălui său.

„Personajul meu din <> este interesant și provocator, într-o circumstanță cu oameni, despre oameni, despre viață, despre noi înșine. Este o echipă foarte interesantă și am parteneri care mă pun în condiția de a de-abia aștepta să începem. Sper ca această provocare să mă pună să mă ridic la nivelul așteptărilor', a mărturisit Adrian Titieni.

După ce a citit scenariul, actorul a realizat că are foarte multe lucruri în comun cu Tudor Caragea, personajul său din „Fructul oprit'.

„Aproape în toate trăsăturile personajului mă regăsesc, nu am însă același statut social și nici același statut financiar, dar legat de relația umană sunt enorm de multe lucruri care au făcut și fac parte din viața mea.', spune actorul despre personajul său, Tudor Caragea.

Filmările pentru noua producție, adaptare după o poveste turcească au început și potrivit unui comunicat al postului serialul va intra în curând în grila Antenei 1.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare