; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Unnamed

„Frica: Trump la Casa Albă”, de Bob Woodward, a apărut la Editura Litera

25 February 2019

Bestseller în peste 25 de țări, „Frica: Trump la Casa Albă', de Bob Woodward, este disponibil acum și în România, în colecția Kronika, a Editurii Litera.

Este greu de imaginat un portret mai îngrijorător al unui președinte caracterizat drept paranoic, agresiv și otrăvit de putere. Cu toate acestea, Bob Woodward reușește în Frica' să surprindă întreg spectrul elementelor care alcătuiesc profilul președinției lui Donald Trump, dezvăluind secvențe și detalii neștiute despre nenumărate situații de criză cu care Casa Albă s-a confruntat din pricina unui președinte impulsiv, nestatornic și profund incapabil să se ridice la nivelul cerințelor funcției sale. Au existat și alte relatări pe marginea acestei teme, dar nici una la fel de revelatoare sau de convingătoare ca aceasta.

Frica' desenează tabloul complet al Casei Albe sub conducerea lui Donald Trump, bazându-se pe interviuri cu unii dintre cei mai apropiați sfătuitori ai președintelui, pe amintiri ale martorilor oculari, adesea completate cu date și transcrieri de conversații.

Bob Woodward este redactor la Washington Post, unde lucrează de 47 de ani. Este unul dintre cei care au contribuit la realizarea investigațiilor care au condus în cele din urmă la demisia președintelui Nixon. Este autor sau coautor a 18 cărți, dintre care 12 bestselleruri, și câștigător a două Premii Pulitzer.

Tot de autorul Bob Woodward vom citi la Editura Litera, în luna aprilie, The Last of the Presidents Men', o relatare jurnalistică de excepție despre secretele, obsesiile și decepțiile celui de-al 37-lea președinte al SUA, Richard Nixon.

Frica:Trump la Casa Albă' este disponibilă online, pe www.litera.ro, și în librăriile din toată țara la prețul de 49,90 lei.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare