; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FreeStay x Andra

FreeStay şi Andra au lansat videoclipul piesei „Între noi nu mai e nimic”

29 September 2017

Florin Ristei şi colegii săi de la trupa FreeStay au lansat alături de Andra piesa Între noi nu mai e nimic', la care au filmat şi un videoclip.

 

Clipul, regizat de Dan Petcan, creează o lume în care legile fizicii sunt sfidate, Andra fiind purtată de vânt peste câmpii, munți și mări, mereu urmărită de Florin Ristei, până ce cuplul artistic se reunește. Filmările s-au desfășurat pe parcursul mai multor, iar echipa s-a deplasat în mai multe locuri din țară pentru a surprinde toate formele de relief.

Colaborarea cu FreeStay mă bucură foarte tare. Avem multe în comun, mai ales plăcerea de a cânta live. Piesa noastră are un mesaj aparent contradictoriu, pentru mine a fost dragoste la prima audiție. Sunt convinsă că le va plăcea fanilor și că videoclipul îi va face să viseze la povești complicate cu final fericit. Întreaga filmare a fost o experiență intensă. Nu sunt eu actriţă, dar am încercat să fac tot ce mi-a spus regizorul. A fost greu, dar, în acelaşi timp, amuzant să filmam astfel încât să fie modificată imaginea în post-producţie', a declarat Andra.

Iar Florin Ristei a completat-o: „Cu FreeStay am construit un produs live de care sunt extrem de mândru. În general sunt foarte pretențios la piese, dar single-ul cu Andra ne-a plăcut din prima. Ne-am entuziasmat la prima ascultare. Cred că vocile noastre se potrivesc la fix, iar lucrul pe care îl avem în comun este bucuria de a cânta. Live, din suflet și pasiune. Sper să vă placă!'.

În afară de Andra, cei de la FreeStay au mai colaborat până acum cu Whats UP, Vescan și Mahia Beldo. Formația a scos, în urmă cu șase luni, Din întâmplare', piesă compusă chiar de Florin Ristei. Câștigătorul celui de-al treilea sezon „X Factor' a mai lansat, alături de FreeStay, piese precum Altfel de magie', Trebuia să fii tu', Cerșetor de iubire'. În urmă cu două luni, Andra a lansat Mi-ai luat mințile' (feat. Pacha Man), videoclip care are peste 18 milioane de vizualizări pe YouTube.

 

Vedeţi aici videoclipul Între noi nu mai e nimic':

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare