; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Freestay a lansat o nouă piesă. Ascultă aici “Dacă sunt lup”!

Freestay a lansat o nouă piesă. Ascultă aici “Dacă sunt lup”!

17 January 2018

Trupa FreeStay a lansat un nou single, Dacă sunt lup'. Desemnat ca fiind cea mai bună voce masculină a anului 2017, Florin Ristei, solistul trupei, își spune povestea vieții prin intermediul celei mai recente piese lansate.

Dacă sunt lup' este o piesă puternică, ce ascunde un amalgam de emoții prin care mulți dintre noi trecem. E o piesă de stare care ne transpune într-o poveste sinceră și ne arată o altă fațetă a personalității lui Florin, un bărbat puternic și asumat, dar în același timp, vulnerabil în fata dragostei. Piesa a fost compusă de Theea Miculescu, producția muzicală a fost realizată de Cătălin Tamazlicaru, Florin Ristei, Alex Antonescu (Zagga), Alin Ilies și Alin Teodorescu, iar de Mix și Master s-a ocupat Mădălin Roșioru.

«Dacă sunt lup» este povestea vieții mele. Cu toții avem acea piesă în care ne regăsim, iar eu sunt cu totul aici. Imi place dragostea, dar aia frumoasă, în care ești liber. Nu aș putea să fiu îngrădit, să fiu nevoit să renunț la libertate sau la activitățile mele. Eu le vreau pe toate, nu mă mulțumesc cu o parte', declară solistul trupei, Florin Ristei.

Videoclipul piesei, regizat de Alex Ceaușu, pune în valoare sentimentele de teamă, dar și lupta interioară pe care fiecare dintre noi o duce în momentul în care trebuie să luăm o decizie importantă. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare