; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

S-au lansat Freesat şi Orange TV, două noi platforme de satelit

12 June 2013

Platforma DTH Freesat, deţinută de operatorul francez de sateliţi Eutelsat, s-a lansat în România şi oferă o grilă cu programe locale şi internaţionale.

Freesat este diferită de celelalte platforme de satelit de la noi prin faptul că abonaţii nu au perioadă contractuală şi nici factură lunară, plătind o singură dată pe an suma sus-menţionată, potrivit Mediafax.

Sistemul funcţionează pe bază de cartelă de acces pre-plătită, iar pentru instalare sunt necesare un decodor şi o antenă, disponibile în magazinele de specialitate. Mai multe detalii găsiţi la adresa http://www.freesat.ro/.

Grila Freesat include posturi precum TVR 1, TVR 2, Pro TV, Acasă, Pro Cinema, Sport.ro, Kanal D, Prima, Naţional TV, Etno TV şi Taraf TV, printre altele, dar şi până la 500 de posturi internaţionale libere la retransmisie.

Şi Orange România a primit recent un aviz de retransmisie pentru programe de televiziune prin satelit, sub denumirea Orange TV'. Serviciul va retransmite prin satelit 99 de televiziuni, printre care cele din Societatea Română de Televiziune, grupurile Pro TV, Intact şi Discovery şi alte posturi generaliste şi de nişă, de la Kanal D şi Prima până la Eurosport şi Comedy Central. Mai multe detalii la http://www.orange.ro/tv/.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare