Homepage  / Vedete străine

Freddie Highmore, despre ultimul episod din „Doctorul cel bun”. Ce urmează pentru actor, după ce a fost Shaun Murphy timp de 7 sezoane

Freddie Highmore, despre ultimul episod din „Doctorul cel bun”. Ce urmează pentru actor, după ce a fost Shaun Murphy timp de 7 sezoane
14

de Roxana Mirea,

Serialul „Doctorul cel bun” a ajuns la final odată cu sezonul 7. După șapte ani în care l-a interpretat pe doctorul Shaun Murphy, Freddie Highmore și-a agățat halatul în cui și este gata pentru noi oportunități, deși recunoaște că îi vor lipsi tare mult colegii săi. De asemenea, Freddie Highmore a vorbit și despre ultimul episod al serialului, după ce a fost publicată o secvență importantă din acesta.  

Serialul „Doctorul cel bun” a ajuns la marele final 

După șapte ani în care l-a interpretat pe doctorul Shaun Murphy, Freddie Highmore își agață halatul alb în cui, deoarece serialul „The Good Doctor” de la ABC a ajuns la final. Într-un interviu pentru ET,  actorul britanic în vârstă de 32 de ani spune că are sentimente amestecate în legătură cu încheierea acestui capitol din viața sa. El descrie încheierea ca fiind dulce-amară. 

Analogia pe care am folosit-o este cea a absolvirii. Se simte nostalgic, acest mare moment în care privești înapoi la toate lucrurile pe care le-am realizat și la tot ceea ce am făcut”, împărtășește actorul. „În același timp, există un element de entuziasm față de viitor.” 

Serialul – bazat pe o dramă coreeană cu același nume – urmărește un chirurg cu autism și sindromul savant (Freddie Highmore) și echipa medicală de la spitalul San Jose St. Bonaventure. În serial, mai joacă Richard Schiff, Hill Harper, Christina Chang, Paige Spara, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee și Antonia Thomas.   

Freddie Highmore spune că, deși poate fi un clișeu ca un actor să se refere la colegii săi de pe ecran drept „familie”, este absolut adevărat în acest caz. El a mărturisit că îi va fi dor de colegii lui, care i-au devenit prieteni. „Lumea s-a schimbat atât de mult și am trecut prin atâtea împreună, încât cu siguranță va fi greu să ne luăm rămas bun de la toată lumea”, spune el. „Știind că cel mai probabil nu vom mai fi niciodată împreună în același spațiu în același mod”. 

Actorul admite că a învățat multe de la personajul pe care l-a interpretat în „Doctoul cel bun”. „Probabil că Shaun m-a făcut o persoană mai bună”, spune Highmore pentru ET. „Cred că a fost un fel de personaj minunat de optimist și plin de speranță pe care am ajuns să-l trăiesc și să fiu încântat să îl joc în fiecare zi. Îmi va lipsi cu siguranță acest lucru.” 

ultimul episod din „Doctorul cel bun” (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Ce urmează pentru Freddie Highmore, după „Doctorul cel bun” 

De-a lungul celor aproape șapte ani de existență a serialului, fanii l-au văzut pe Dr. Shaun Murphy salvând viețile a zeci de pacienți, îndrăgostindu-se și întemeindu-și o familie și ajutând la formarea următoarei generații de chirurgi – inclusiv a unei colege doctor cu autism în episoadele mai recente.  La începutul lunii februarie, producătorii serialului au anunțat că Kayla Cromer, o actriță cu tulburări din spectrul autist, se va alătura serialului în rolul lui Charlene „Charlie” Lukaitis. 

„Este prima actriță cu autism care joacă rolul unui doctor în serial și va fi prezentă pentru mai multe episoade”, a declarat producătorul executiv Liz Friedman. 

În ceea ce privește viitorul lui, Freddie Highmore a spus că nu știe ce va urma acum, după „Doctorul cel bun”.  

„Nu prea știu”, spune el despre următorul său proiect. „Cred că acesta este unul dintre lucrurile legate de această industrie – în această lume, este greu de spus ce va urma. Trebuie doar să fii deschis și entuziast pentru orice ar putea fi.” 

Ultimul episod din „Doctorul cel bun”, sezonul 7 

ABC a publicat o secvență din ultimul episod al serialului, în care personajul lui Highmore își convoacă echipa de experți medicali de top pentru a rezolva împreună un ultim mister medical și pentru a-l salva pe prietenul lor, Dr. Aaron Glassman, interpretat de Schiff, câștigător al unui premiu Emmy. 

În timp ce Highmore a dezvăluit detaliile episodului final al serialului, a împărtășit că el crede că fanii serialului vor găsi ultimul episod ca fiind o „concluzie satisfăcătoare” a unei povești care s-a derulat pe parcursul a mai bine de un deceniu. 

Ultimul episod din „Doctorul cel bun” a fost difuzat pe 21 mai, pe ABC. Serialul american poate fi urmărit și pe Netflix. Pe plaformă sunt difuzate acum primele 6 sezoane.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton