; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fraude în numele lui Fernando Colunga

17 November 2010

Starul din telenovele, care a fost văzut jucând de curând la Acasă, în serialul Împreună pentru totdeauna', spune că mai mulţi utilizatori fără scrupule au cerut în numele său bani oamenilor de pe Internet. Actorul a anunţat cu această ocazie încă o dată că nu are conturi oficiale pe site-urile de socializare.

.

Nu sunt înscris în nicio reţea de socializare pe Internet. Vă zic acest lucru pentru că există persoane care au făcut afaceri zicând că eu cer bani pentru a ajuta lumea', a declarat actorul de 44 de ani, citat de peopleenespanol.com.

Fernando a mai spus că este foarte greu de aflat cine este în spatele acestor operaţiuni, iar singurul lucru care îi rămâne de făcut este să-i atenţioneze pe toti fanii săi că nu are conturi de socializare.

Ultima telenovelă în care Fernando a jucat, Soy tu dueña' (remake-ul de la Stăpâna'), a avut mare succes în Mexic, iar actorul a declarat cât de fericit a fost să lucreze din nou cu Lucero, o prietenă bună de-a sa, după Alborada (telenovelă transmisă în trecut şi de Acasă). În prezent, el analizează mai multe oferte de a juca într-o nouă telenovelă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare