; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

A175526B 70E8 417D B040 A4DC129F11E1

Frații Ristei au părăsit „Asia Express” înainte de intrarea în Taiwan

02 April 2020

Cu doar trei etape înainte de marea finală, frații Florin și Dan Ristei, care au format una dintre cele mai puternice echipe din show-ul de aventură „Asia Express' de la Antena 1, au pierdut în fața lui Alex Abagiu și Radu cursa pentru ultima șansă și biletul spre Taiwan.

„Am stat cu sufletul la gura și astă seară (miercuri, 1 aprilie, n.r.), la emisiune, sperând totuși că nu plecăm noi acasă. Nu aveți cum să înțelegeți emoțiile pe care le-am trăit. Nu s-a legat nimic în ziua respectivă și a fost de-ajuns o singură zi proastăcare să ne trimită acasă. Ăsta e farmecul showului, că e atât de imprevizibil.

Așa competitiv cum sunt, nu-mi pare rău că n-am câștigat. Îmi pare rău doar că n-am putut să mă joc până la capăt.

Pentru mine, <Asia Express> a fost mai mult decât o emisiune. A fost cea mai tare experiență de viață de până acum și unul dintre puținele show-uri tv în care m-am dedicat 100%.

Și să nu uit: am cel mai tare frate! <Asia Express> continuă. Din păcate, fără noi', a scris Florin după eliminarea din show-ul de aventură de la Antena 1.

Artistul a participat în competiție cu fratele lui mai mare, Dan(care locuiește la Galați, unde are o firmă de producție video),care a glumit, la începutul competiției, că se simțea pregătit pentru o asemenea aventură. „Sincer, eu eram pregătit pentru asta. Praf, căldură și teroare psihică. Asta am găsit aici!', povestește Dan.

Înainte de a pleca de acasă, Florin era absolut îngrozit de autostop, spunând că este mult prea timid pentru a face asta. Odată ajuns în Asia Express', lucrurile s-au schimbat. „Mie mi-e rușine să cer lucruri și credeam că voi fi incapabil să opresc vreo mașină. Ei bine, acum am dezvoltat chiar și o tehnică și aproape mă arunc în fața lor ca să ne ia și pe noi. Am făcut aici lucruri pe care nu credeam să le fac vreodată. Am intrat peste niște oameni în casă doar pentru că aveau mașină parcată în fața porții și noi aveam mare nevoie de transport', a povestit Florin.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare