; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fratele lui Şerban Huidu debutează la Prima

23 February 2011

huiziiÎn timp ce fratele mai mic al lui Şerban Huidu, Matei, îşi face  debutul la tv, în serialul Iubiri secrete', în 28 februarie, cârcotaşul anunţă pe blog că se întoarce curând la televizor. Noul sezon al “Cronicii cârcotaşilor” începe miercuri, 9 martie.

Şerban Huidu se simte suficient de bine după accidentul de schi de la sfârşitul anului trecut pentru a se gândi să se întoarcă la lucru. Emisiunea Cronica cârcotaşilor' revine pe ecrane cu un nou sezon din 9 martie, de la 20.30.

De altfel, Huidu a postat ieri pe blogul lui un mesaj în care anunţă că Trag tare!  Fac recuperare o dată pe zi. Merg la bazin şi fac recuperare. În această perioadă am învaţat mult. Care sunt valorile vieţii şi pentru ce trăim! Familia şi prietenii. O să fiu cât mai curând alături de voi. E o promisiune.'

Tot la Prima va apărea şi fratele de 12 ani al Cârcotaşului, Matei. Acesta va face parte din distribuţia serialului Iubiri secrete', unde va juca rolul lui Ionuţ, presupusul fiu al lui Radu Mariş. Puştiul va trebui să-l convingă pe Radu că el este tatăl său. Debutul pe micul ecran al lui Huidu Jr. este luni, 28 februarie, de la ora 19:30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare