Homepage  / Vedete străine

Fratele lui Paul Walker, confesiuni tulburătoare la 10 ani de la moartea actorului din „Fast & Furious”: „A fost dureros, dar și vindecător”

Fratele lui Paul Walker, confesiuni tulburătoare la 10 ani de la moartea actorului din „Fast & Furious”: „A fost dureros, dar și vindecător”
11

de Cristina Țapu,

Au trecut 10 ani de când Paul Walker a murit în urma unui accident cumplit de mașină, însă rănile pe care le-a lăsat în urmă moartea acestuia continuă să fie unele adânci pentru toți cei care l-au iubit.

Pe 30 noiembrie se împlinesc 10 ani de la moartea lui Paul Walker

Starul din „Fast & Furious”, ai cărui ochi albaștri ca oceanul și zâmbet ștrengar au cucerit box office-ul și fanii din întreaga lume în rolul lui Brian O’Conner, termina cel de-al șaptelea film al francizei în momentul accidentului de mașină care i-a provocat moartea pe 30 noiembrie 2013, la vârsta de 40 de ani.

„Paul nu și-a dat seama de impactul pe care l-a avut asupra celor din jurul său”, a declarat fratele său mai mic, Cody Walker, în vârstă de 35 de ani, pentru PEOPLE în ediția din această săptămână.

Cody și fratele său Caleb aveau să îi țină locul lui Paul pentru restul producției filmului Fast 7 după moartea lui Paul Walker, iar în cele din urmă chipul starului a fost suprapus digital pe corpurile lor.

Vin Diesel, mesaj în memoria lui Paul Walker. Regretatul actor ar fi împlinit 50 de aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„A trebuit să purtăm tatuajul lui Paul, duplicate ale tatuajului real al numelui lui Meadow pe care Paul îl purta la încheietura mâinii”, își amintește Cody despre tatuajul lui Paul cu fiica regretatului actor, acum în vârstă de 25 de ani. „De fiecare dată când te uitai în jos, era o amintire a lui Paul. A fost dificil. A fost, de asemenea, vindecător într-un fel”, a povestit Cody, conform celor de la People.

Pe platoul de filmare, frații au fost întâmpinați cu povești despre firea foarte amabilă a fratelui lor. „Tehnicianul de sunet, recuziterul, un om de serviciu, toată lumea pe parcursul acestor luni dorea să împărtășească o poveste despre Paul”, își amintește Cody.

„Omule, fratele tău, în loc să mănânce în rulota lui, se punea la coadă cu noi toți”, iar fi spus un om de pe platou lui Cody, conform spuselor acestuia.

Astăzi, Cody continuă pasiunea fratelui său celebru de a-i ajuta pe ceilalți prin organizarea unor evenimente auto live numite FuelFest, care donează o parte din încasări organizației non-profit de ajutorare fondată de către Paul, Reach Out Worldwide. După ce a strâns peste 400.000 de dolari pentru ROWW până în prezent, FuelFest ajunge în Scottsdale pe 9 decembrie pentru următoarea sa oprire.

Paul Walker nu a fost doar un actor iubit, ci și un adevărat filantrop

Născut pe 12 septembrie 1973 în Glendale, California, Paul William Walker IV și-a început cariera în lumea filmului la o vârstă fragedă. Cu primul său rol important în comedia „Monster in the Closet” din 1986, a devenit repede un nume familiar pe micul ecran. Totuși, a fost rolul din filmul „Varsity Blues” (1999) cel care l-a adus în atenția publicului și a marcat debutul său într-un blockbuster hollywoodian.

Paul Walker a atins apogeul celebrității cu seria de filme „The Fast and the Furious,” unde a jucat rolul lui Brian O’Conner, un cascador cu o pasiune pentru viteză. Carisma sa naturală și abilitățile sale actoricești au transformat seria într-un fenomen global, iar Paul a devenit un simbol al cinematografiei.

Cu toate că a fost faimos pentru performanțele sale de pe marele ecran, Paul Walker a fost și un filantrop dedicat. Ca fondator al organizației „Reach Out Worldwide,” el s-a implicat activ în oferirea de ajutor victimelor dezastrelor naturale, demonstrând că avea un suflet cu adevărat nobil.

Pe 30 noiembrie 2013, lumea a fost șocată și întristată de vestea tragică a morții lui Paul Walker într-un accident de mașină. La vârsta de 40 de ani, actorul a părăsit această lume prea devreme, dar moștenirea sa rămâne vie în inimile fanilor.

Sursă foto: Hepta – Arhivă TV Mania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton