Homepage  / Vedete româneşti

Imagini de colecție cu familia Adelei Popescu. Fratele actriței și-a deschis o afacere în București și speră să dea lovitura alături de sora sa

Imagini de colecție cu familia Adelei Popescu. Fratele actriței și-a deschis o afacere în București și speră să dea lovitura alături de sora sa
14

de Cristina Țapu,

Părinții Adelei Popescu sunt rareori văzuți în public, dar de această dată au făcut o excepție dintr-un motiv special. Fratele fostei prezentatoare de la PRO TV și-a lansat o afacere în București și a beneficiat de sprijinul întregii familii. Iată cum arată familia celebrei actrițe!

Ce afacere și-a deschis fratele Adelei Popescu în București

Părinții Adelei Popescu, recunoscuți pentru discreția lor și rarele apariții în public, au făcut o excepție pentru a participa la un eveniment deosebit. Fratele fostei prezentatoare de la PRO TV a inaugurat recent o afacere în București, iar toată familia a fost prezentă pentru a-i oferi sprijin.

adela-cu-parintiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Fratele Adelei Popescu a inaugurat un centru de wellness dedicat echilibrului mintal, fizic și spiritual, oferind fiecărui vizitator tratamente holistice și servicii integrate pentru relaxare și înfrumusețare.

Un nou centru de wellness dedicat echilibrului mintal, fizic și spiritual, oferind tratamente holistice și servicii integrate pentru relaxare și înfrumusețare, a fost inaugurat într-o locație cu design minimalist în prezența a 200 de invitați și celebrități. Călin Popescu își exprimă speranța că o va convinge pe sora sa, Adela Popescu, să se implice în acest business.

„Am încercat și sper să accepte să se implice pe termen lung. Am vorbit și cu Iulia lucrul acesta, să fim împreună pe toată povestea asta. Bineînțeles că Adela a zis că mă sprijină necondiționat, dar eu vreau să fie mai mult decât atât, dar lucrurile astea le vom discuta ulterior. Dar Adela e alături de noi în toate demersurile, după cum bine ai observat”, a răspuns bărbatul atunci când a fost întrebat dacă a încercat să o implice și pe sora sa în noua afacere.

Radu-Valcan-si-Adela-PopescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 14

Fratele Adelei speră ca actrița să se implice în afacerea sa

La petrecerea de inaugurare, fratele Adelei a beneficiat de sprijinul familiei – soție și copii, părinți, Adela Popescu și Radu Vâlcan, dar și de prieteni.

„Misiunea noastră este de a oferi un spațiu unde fiecare își poate găsi echilibrul perfect între minte, corp și suflet. Credem că armonia interioară este cheia pentru o viață împlinită și frumoasă. Ne străduim să oferim servicii care nu doar relaxează și revigorează, dar și inspiră și transformă. Înțelegem că fiecare persoană este unică, de aceea abordarea noastră este profund personalizată”, anunța Călin, fratele Adelei Popescu.

Fratele Adelei Popescu a alocat o sumă impresionantă pentru a lansa acest centru, după cum el însuși a declarat, în cadrul unui interviu acordat pentru Ciao.

„În momentul acesta a sărit puțin de 1.300.000 euro. Laserele sunt încă aproximativ 300.000, deci peste 1.500.000 de euro”, a declarat fratele actriței.

Sursă foto: Instagram Adela Popescu

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton