Homepage  / Seriale

„Fraser”, când are premiera noul serial pe SkyShowtime. Kelsey Grammer și-a reluat rolul titular

„Fraser”, când are premiera noul serial pe SkyShowtime. Kelsey Grammer și-a reluat rolul titular
3

de Roxana Mirea,

Frasier se întoarce! Cu Kelsey Grammer reluând rolul titular, noul serial „Frasier” va fi disponibil pentru vizionare pe SkyShowtime în curând. Iată cum arată trailerul pentru „Fraser”, continuarea serialului cu același nume, care s-a întins pe 11 sezoane, între anii 1993 și 2004. 

Când are premiera noul serial „Fraser” 

SkyShowtime anunță că primele două episoade ale noului serial „Frasier”, cu Kelsey Grammer din nou interpretându-l pe Frasier Crane, rol care i-a adus premiul Emmy, vor fi disponibile pentru vizionare pe platformă începând cu 3 noiembrie, iar episoade noi vor fi adăugate în fiecare vineri.  

Filmat în fața unei audiențe live la Paramount Studios din Los Angeles, noul serial de 10 episoade îl prezintă pe Frasier Crane (Grammer) în următorul capitol al vieții sale, după întoarcerea la Boston, având noi provocări de înfruntat, noi relații de format și câteva visuri vechi de îndeplinit în sfârșit. 

Pe lângă Grammer, în noul serial joacă Jack Cutmore-Scott în rolul fiului lui Frasier, Freddy; Nicholas Lyndhurst în rolul lui Alan, vechiul coleg de facultate al lui Frasier, devenit profesor universitar; Toks Olagundoye în rolul Oliviei, colega lui Alan și șefa departamentului de psihologie al universității; Jess Salgueiro ca Eve, colega de cameră a lui Freddy; și Anders Keith în rolul nepotului lui Frasier, David. 

The Good FatherIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Serialul Fraser, disponibil pe SkyShowtime 

„Frasier” a fost scris de scenariștii Chris Harris (How I Met Your Mother) și Joe Cristalli (Life in Pieces), care sunt totodată producători executivi împreună cu Kelsey Grammer, Tom Russo și Jordan McMahon. Serialul este produs de CBS Studios, în asociere cu Grammer’s Grammnet NH Productions. Primele două episoade ale noului serial sunt regizate de legendarul regizor și creator de televiziune James Burrows, recunoscut pentru munca sa de co-creator, producător executiv și regizor al apreciatului serial Cheers, precum și al serialelor originale Frasier, Will & Grace și Dear John. Serialul este distribuit de Paramount Global Content Distribution.  

Anul acesta marchează 30 de ani de când serialul original „Frasier” a avut premiera în televiziune și continuă să dețină recordul pentru cele mai multe premii Emmy acordate unui serial de comedie, cu 37 de premii și 107 nominalizări. Serialul original este, de asemenea, disponibil pentru vizionare pe SkyShowtime. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton