; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Frank Sinatra făcea 12 duşuri pe zi

02 June 2011

Văduva actorului Frank Sinatra, Barbara (84 de ani), care a fost căsătorită cu actorul şi cântăreţul între 1976 şi 1998 (când acesta a murit, la 82 de ani), a scos o carte de memorii în care dezvăluie detalii noi despre viaţa alături de celebrul Sinatra.

Perezhilton.com scrie că Barbara povesteşte, în volumul „Lady Blue Eyes: My Life With Frank', că Frank era obsedat de curăţenie, făcea 12 duşuri pe zi şi mirosea mereu frumos, a lavandă.

Era curat. Mirosea mereu a lavandă. Când îi miroseam apa de colonie, ţigările Camel şi whisky-ul Jack Daniels, nu puteam decât să savurez momentul.

Avea o energie sexuală proprie. Nici măcar Elvis Presley, pe care îl cunoscusem în Vegas, nu era aşa', scrie Barbara.

Fosta doamnă Sinatra – care a fost căsătorită de trei ori – rememorează şi părţile proaste ale mariajului cu acesta: „I-am tolerat capriciile. Putea fi schimbător. Nu voiam să-i fiu în preajmă când bea gin. Cred că ginul îl transforma într-un om rău'.

La 84 de ani, când trage linie şi adună, Barbara spune că închidea ochii la aventurile extraconjugale ale lui Frank Sinatra, dar că era „cea mai fericită femeie din lume' alături de acesta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare