; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Francisca vorbeste lumea

Cum a reușit Francisca, de la „Vorbește lumea”, să slăbească peste 20 de kilograme | EXCLUSIV

05 May 2021

Francisca a fost cooptată recent în echipa emisiunii „Vorbește lumea', de la Pro TV, unde prezintă rubrica meteo. 

Cu toate acestea, Francisca nu este pentru prima oară în lumina reflectoarelor. Francisca este cântăreaţă și a lansat de-a lungul timpului piese precum: „Piatra de pe inimă', „Arunci cu umbre', „Lacăt la inimă', „Doi străini', „Umărul pe care plângi'. Pe numele ei real, Francisca Dulceanu, a participat în anul 2012 și în cadrul competiției „X Factor România' și, ulterior a prezentat galele Superkombat. 

Francisca a reușit să slăbească 20 de kilograme

Francisca a uimit în mediul online după ce a reușit să slăbească mai bine de 20 de kilograme! Vedeta ne-a dezvăluit care este secretul siluetei sale și cum a reușit să ajungă la numărul de kilograme dorit:

„Am slăbit 20 de kilograme cu ajutorul celui mai bun specialist: Carmen Barcan. Mi-a implementat un stil de viață sănătos, tot la ea am facut proceduri corporale, mi-a oferit sfaturi nutriționale și m-a învățat că trebuie să îmi iubesc și ascult corpul, dar și faptul că se poate slăbi frumos, fără operații și fără a-ți pierde formele naturale. Nu cred în diete pentru că le-am ținut pe toate, funcționau, eu slăbeam, însă dupa ce reveneam la vechile obiceiuri, magia dispărea. Mi-a fost greu să accept că nu se poate altfel decat cu mese regulate și anume 3 mese pe zi, mi-a fost greu să accept faptul că nu există nicio pastilă minune care te slăbește în câteva zile și nu am înțeles, la început, pe deplin conceptul stil de viață'. 

Eu merg pe normalitate, mănânc absolut orice, dar cu limite! Aleg calitatea și nu cantitatea, mănânc ciocolată, fructe, legume, carne, pâine, dar niciodată toate la o masă și în funcție de valorile nutriționale, le structurez astfel încât pâinea, ciocolata și cele mai multe calorii să le consum în prima parte a zilei. Seara am grijă să mănânc puțin. Când am atins pragul de 55 de kilograme am avut voie să fac sport și am început prin a face antrenamente de tip cardio, de scurtă durată, acasă. Trebuie să menționez faptul că în această perioadă, Carmen Barcan mi-a fost aproape, m-a consiliat non stop chiar și când plângeam cu sticla de apă lângă mine',  a povestit Francisca pentru TVMania. 

 

 Vezi galeria foto >

În acest sens, Francisca folosește mediul online pentru a încerca să motiveze persoanele care sunt într-o luptă continuă cu kilogramele:

„Încerc să motivez oamenii să devină cea mai bună variantă a lor, povestesc mereu pe Instagram despre acest proces, nu am ascuns niciodată detaliile, chiar și cele mai dureroase. Promovez normalitatea din punct de vedere alimentar, mai exact, cred că mâncarea trebuie să fie sănătoasă și în același timp delicioasă! Este un chin să mănânci ceva ce nu îți place.  De asemenea, promovez în mediul online, acum, un program de antrenament simplu, de scurtă durată, care poate fi făcut oriunde, de către oricine, iar exercițiile au menirea de a-ți contura frumos zona posteriorului', ne-a mai povestit Francisca. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare