; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

12th Annual Global Green USA Pre Oscar Party

Fran Drescher are o idee „genială” pentru relansarea serialului „Dădaca”

03 May 2021

Vedeta „The Nanny'/„Dădaca' Fran Drescher ar avea o idee „genială' pentru un nou capitol al celebrului serial de comedie. Informația a fost confirmată recent de colegul ei de platou, actorul Charles Shaughnessy.

„Dădaca', lansat în anul 1993 și ajuns la final în 1999, ar putea reveni cu noi episoade, este ceea ce a declarat de curând pentru presa de peste Ocean interpretul lui Maxwell Sheffield în serial, actorul Charles Shaughnessy, citat de insider.com.

„Am vorbit despre asta și ea (Fran Drescher) a avut o idee cu adevărat genială', a spus Shaughnessy, într-un interviu pentru Entertainment Tonight.

„M-am gândit: Asta e idee foarte deșteaptă! Asta e tot ce pot spune', a adăugat actorul britanic, acum în vârstă de 66 de ani.

Serialul „Dădaca' a fost difuzat de postul american CBS în anii 90. Producția a avut șase sezoane și un total de 146 de episoade. Fran Drescher nu a fost doar protagonistă, ci și producător executiv al celebrului sitcom american.

 Vezi galeria foto >

Fran a avut de lucru și în pandemie

Fran Drescher a împlinit 63 de ani, dar continuă să aibă un look pentru care o invidiază și colegele de breaslă mult mai tinere. 

Actrița devenită celebră datorită rolului din serialul „The Nanny’/„Dădaca’ este supravieţuitoarea unui viol şi a unui cancer uterin. Drescher declara, în cartea „Cancer Schmancer’, devenită în scurt timp best-seller New York Times, că întreaga ei viață „a constat în transformarea experiențelor negative în unele pozitive’. 

Chiar și acum, în plină pandemie de coronavirus, actrița continuă să găsească frumosul în viața ei. De exemplu, acum lucrează la un proiect drag ei, o versiune de musical a serialului „Dădaca’, spectacol care va putea fi văzut pe Broadway.

Iar Fran nu e singură, vedeta muncește pentru noul proiect alături de fostul ei soț, Peter Marc Jacobson, de care a divorțat în 1999.

Sursa foto: Hepta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare