; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fox relansează „Prison Break” şi „24”

18 January 2016

Compania Fox a anunţat că pregăteşte o serie limitată „Prison Break' şi un episod-pilot pentru spin-off-ul „24', relatează starpulse.com.

'Prison Break' cast members, Wentworth Miller and Dominic Purcell pose for a photocall at MIPCOM 2006 in Cannes, France, on October 09, 2006. Photo by Giancarlo Gorassini/ABACAPRESS.COM

Actorii Dominic Purcell şi Wentworth Miller – care au mai jucat împreună în serialul „The Flash' – revin în rolurile protagoniştilor (Lincoln Burrows, respectiv Michael Scofield) din „Prison Break'.

În schimb, „24: Legacy' va avea o distribuţie nouă.

„Este o nouă echipă de combatere a terorismului. Ne concentrăm asupra unei poveşti complet diferite. Este o poveste actuală despre celulele adormite din SUA şi radicalizarea americanilor. Există câteva menţiuni la fosta echipă în episodul-pilot, dar nu vom avea personaje care se întorc', a spus Dana Walden, copreşedinte al companiei Fox.

Protagonistul din „24: Legacy' este un erou de război care continuă să lupte cu teroriştii după ce se întoarce acasă. El va rezolva cazurile împreună cu o colegă mai experimentată.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare