; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iată cele 20 de candidate la inima lui Vladimir Drăghia

29 February 2012

Începând de joi, 1 martie, Burlacul Vladimir Drăghia va avea ocazia să își găsească jumătatea. Douăzeci de fete se vor lupta pentru a-l cuceri pe actorul cunoscut din „Narcisa sălbatică'.

După ce Cătălin Botezatu şi-a căutat jumătatea, iar miliardarul Edward Popescu Strohlen a găsit-o, a venit rândul unui alt burlac celebru să îşi caute sufletul pereche. Vladimir Drăghia este Burlacul celui de-al treilea sezon al show-ului.

La castingul pentru  noul sezon Bulacul s-au înscris sute de fete, însă doar 20 dintre ele vor intra în competiţia pentru inima Burlacului, un tânăr şarmant, cu un look fresh, pasionat de actorie şi regie.

Cea care poate ajunge la sufletul Burlacului trebuie să fie puternică, dar totodată feminină, deşteaptă şi cochetă, iar cel mai important să îşi dorească ca împreună cu el să întemeieze o familie. Aspectul fizic este şi el foarte important pentru Burlac, însă nu suficient.

Pe lângă suspansul şi emoţiile situaţiilor create de concurs, telespectatorii se vor bucura de imagini spectaculoase, locaţii exotice şi mult suspans. Acest show va purta privirile curioase într-o lume a rochiilor de gală, maşinilor luxoase, oraşelor de vis, croazierelor în golfuri pustii.

Iată-le pe cele 20 de concurente din cel de-al treilea sezon al emisiunii „Burlacul':

nicolin-andra-maria-2

Picture 1 of 20

Andra Maria Nicolin are 25 de ani, este din Craiova şi este inginer hidrotehnic. Simte că are o conexiune cu Vladimir. Este idealistă, visătoare şi puternică. A făcut parte din artileria de blonde a lui Negru. Vrea să devină o nouă Oprah.


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare